Baix des Cós passarà a ser d’un sol sentit però s’hi podrà aparcar als dos costats

Es guanyaran així places d’estacionament prop de la nova zona de prioritat per a residents (ZPR)

 

L’avinguda Baix des Cós passarà de tenir dos sentits de marxa per vehicles a tan sols un. Serà una de les primeres conseqüències de l’entrada en funcionament de la Zona de Prioritat per a Residents (ZPR) anunciada ahir pel consistori manacorí i que entrarà en funcionament el proper dia 15 d’aquest mes. En qüestió de setmanes idò, Baix des Cós només tindrà sentit de pujada. A canvi, però, es permetrà aparcar a les dues bandes de la via com un temps.

La voluntat de l’Ajuntament és guanyar així places d’aparcament, pensant sobretot en els qui vulguin deixar el cotxe a prop de la nova zona magenta de prioritat per a vianants, que venguin d’altres pobles per fer les seves compres. “El confinament perimetral ens va fer tocar amb el nas que som un important focus comercial també pels municipis propers”, explica el regidor de Mobilitat Sebastià Llodrà.

El centre quedarà restringit en 15 dies només per a vianants i vehicles de residents

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad