El PP exigeix a l’Ajuntament “el compliment estricte” del contracte de neteja

El Partit Popular de Manacor considera que hi ha una “deixadesa important i intolerable” per part de l’empresa concessionària

 

El PP de Manacor ha enregistrat una moció per exigir a l’equip de govern municipal (Més-Esquerra, PSOE, Podem) “l’estricte compliment del contracte per part de l’empresa concessionària del servei de neteja” i una auditoria de tots els treballs controlats per GPS. Maria Antònia Sansó, portaveu local del grup considera que “Manacor mai, en tots aquests anys de neteja viària i recollida de fems, havia tingut tant de personal treballant ni la dotació econòmica assignada per poder tenir un municipi net pels quatre costats”.

“Des del Partit Popular hem detectat moltes queixes ciutadanes en relació amb la manca de neteja al municipi, fets que demostren una deixadesa important i intolerable de l’empresa concessionària en les seves funcions”. Cal recordar que el servei fa anys que està gestionat per Limpiezas Urbanas de Mallorca SA (Lumsa).

“Actualment, amb una situació sanitària complexa amb la pandèmia covid19, es requereixen mesures a l’alçada de la situació que estam vivint. Una situació que necessita mesures excepcionals per part de l’Ajuntament, que ha d’exigir a l’empresa el compliment estricte del contracte signat”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad