Els pacients Covid de la UCI de l’hospital baixen al mínim

Molts d’ells han passat ara a la tercera planta

 

Els pacients positius per Covid-19 que ara mateix ocupen un llit de la Unitat de Cures Intensives de l’hospital de Manacor han baixat, en sols un dia, dels 4 d’ahir dimarts a tan sols 1, el que constata la corba descendent iniciada ja fa unes quantes setmanes. Aquest fet, però, fa que molts d’ells hagin passat a la tercera planta a l’espera que la seva evolució millori, amb la qual cosa els ingressats per coronavirus menys greus han passat dels 3 als 7 pacients d’ahir a avui.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad