Els pacients Covid de la UCI de l’hospital baixen al mínim

Molts d’ells han passat ara a la tercera planta

 

Els pacients positius per Covid-19 que ara mateix ocupen un llit de la Unitat de Cures Intensives de l’hospital de Manacor han baixat, en sols un dia, dels 4 d’ahir dimarts a tan sols 1, el que constata la corba descendent iniciada ja fa unes quantes setmanes. Aquest fet, però, fa que molts d’ells hagin passat a la tercera planta a l’espera que la seva evolució millori, amb la qual cosa els ingressats per coronavirus menys greus han passat dels 3 als 7 pacients d’ahir a avui.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad