Dos migrants arribats en pastera són aïllats per coronavirus a l’Hospital de Manacor

D’altres són a les cases rurals habilitades per l’Ajuntament 

 

Dos dels migrants de la pastera arribada a Ses Salines han quedat avui aïllats a planta de l’Hospital de Manacor després que hagin donat positiu en les proves per Covid-19. Aquest matí han estat traslladats per agents de la Policia Nacional fins al centre hospitalari on han estat degudament examinats i quedaran en tractament. Així mateix n’hi ha d’altres que han estat traslladats a les cases rurals de Son Talent com a mesura de protecció. Són els primer casos de coronavirus registrats des de fa més d’un mes a l’hospital.

Habiliten les cases de Son Talent per les persones arribades en pastera

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad