Dos migrants arribats en pastera són aïllats per coronavirus a l’Hospital de Manacor

D’altres són a les cases rurals habilitades per l’Ajuntament 

 

Dos dels migrants de la pastera arribada a Ses Salines han quedat avui aïllats a planta de l’Hospital de Manacor després que hagin donat positiu en les proves per Covid-19. Aquest matí han estat traslladats per agents de la Policia Nacional fins al centre hospitalari on han estat degudament examinats i quedaran en tractament. Així mateix n’hi ha d’altres que han estat traslladats a les cases rurals de Son Talent com a mesura de protecció. Són els primer casos de coronavirus registrats des de fa més d’un mes a l’hospital.

Habiliten les cases de Son Talent per les persones arribades en pastera

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad