Habiliten les cases de Son Talent per les persones arribades en pastera

Els tripulants de l’arribada a la Colònia de Sant Jordi ha passat a disposició de la Policia Nacional de Manacor

 

La comisaria de la Policia Nacional de Manacor, a la que han estat retingudes desenes de persones arribades aquest dilluns en pastera al sud de l’illa, ha quedat petita per encabir els detinguts. Per això l’ajuntament de Manacor ha hagut d’habilitar les cases rurals de Son Talent, a uns dos quilòmetres del nucli, amb 50 llits aposta per poder atendre en condicions dignes els nouvinguts.

Quatre noves pasteres han arribat aquest dilluns a Mallorca i una a Formentera. Des de la Delegació de Govern a Balears han informat que fins al moment han estat detingudes 57 persones, 40 d’elles a Mallorca i 17 a Formentera. Dues de les pasteres que han arribat a aigües mallorquines, una ha arribat a Cabrera i una altra la Colònia de Sant Jordi.

Al voltant de les 2,20 hores va ser interceptada una primera pastera en els voltants de les aigües de Cabrera amb 13 persones a bord, que van ser traslladades al port de Palma. En aquell moment es va iniciar un dispositiu policial als voltants de la Colònia de Sant Jordi, que fins al moment s’ha saldat amb la detenció de 21 persones. El citat dispositiu policial continua en marxa amb un operatiu de recerca. Els que han arribat a la Colònia han estat traslladats a Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad