L’Ajuntament ha tramitat fins a 106 ajudes al lloguer

Aquestes ajudes s’atorgaran amb efectes a partir de l’1 de gener de 2020 i per un termini màxim de 12 mesos

 

L’Ajuntament de Manacor ha tramitat 106 expedients d’ajudes al lloguer, corresponents a la convocatòria d’ajudes publicada al BOIB per la Conselleria de Mobilitat i Habitatge del Govern de les Illes Balears, i que contemplava un termini de dos mesos per presentar les sol·licituds.

Durant els mesos de juny i juliol, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Manacor ha atès més d’un centenar de persones interessades en acollir-se a aquesta convocatòria, que estableix quanties del 40% de l’import del lloguer mensual, i de fins al 50% per joves menors de 35 anys o per persones majors de 65 anys. Aquestes ajudes s’atorgaran amb efectes a partir de l’1 de gener de 2020 i per un termini màxim de 12 mesos.

Aquestes atencions presencials s’han programat mitjançant cita prèvia, ja sigui per telèfon o correu electrònic, que el Consistori va posar a disposició dels manacorins i manacorines. Les persones interessades en conèixer les condicions de la convocatòria estan estat ateses presencialment i han rebut la informació i el suport tècnic per tal d’aportar la documentació necessària per tramitar l’expedient. D’aquesta manera, cada usuari ha estat citat una mitja de dues vegades: la primera, es comprovava el compliment dels requisits i se’ls informava de la documentació a aportar; la segona vegada, es procedia a tramitar la sol·licitud telemàticament a través de la seu electrònica de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge.

La delegada d’Urbanisme i Habitatge, Núria Hinojosa, ha valorat molt positivament la gran tasca que s’ha fet durant els darrers dos mesos i ha defensat la necessitat de continuar reforçant l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, afirmant que “s’ha demostrat que era totalment necessari oferir aquest servei públic, gratuït i des de la proximitat que està practicant l’Ajuntament de Manacor”. Ha afegit també que “aquest tipus de polítiques reforcen la col·laboració entre diferents administracions, sempre amb la finalitat d’arribar a tots els racons del nostre municipi i ajudar les persones amb pocs recursos econòmics a que tinguin un habitatge digne”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad