L’Ajuntament ha tramitat fins a 106 ajudes al lloguer

Aquestes ajudes s’atorgaran amb efectes a partir de l’1 de gener de 2020 i per un termini màxim de 12 mesos

 

L’Ajuntament de Manacor ha tramitat 106 expedients d’ajudes al lloguer, corresponents a la convocatòria d’ajudes publicada al BOIB per la Conselleria de Mobilitat i Habitatge del Govern de les Illes Balears, i que contemplava un termini de dos mesos per presentar les sol·licituds.

Durant els mesos de juny i juliol, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Manacor ha atès més d’un centenar de persones interessades en acollir-se a aquesta convocatòria, que estableix quanties del 40% de l’import del lloguer mensual, i de fins al 50% per joves menors de 35 anys o per persones majors de 65 anys. Aquestes ajudes s’atorgaran amb efectes a partir de l’1 de gener de 2020 i per un termini màxim de 12 mesos.

Aquestes atencions presencials s’han programat mitjançant cita prèvia, ja sigui per telèfon o correu electrònic, que el Consistori va posar a disposició dels manacorins i manacorines. Les persones interessades en conèixer les condicions de la convocatòria estan estat ateses presencialment i han rebut la informació i el suport tècnic per tal d’aportar la documentació necessària per tramitar l’expedient. D’aquesta manera, cada usuari ha estat citat una mitja de dues vegades: la primera, es comprovava el compliment dels requisits i se’ls informava de la documentació a aportar; la segona vegada, es procedia a tramitar la sol·licitud telemàticament a través de la seu electrònica de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge.

La delegada d’Urbanisme i Habitatge, Núria Hinojosa, ha valorat molt positivament la gran tasca que s’ha fet durant els darrers dos mesos i ha defensat la necessitat de continuar reforçant l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, afirmant que “s’ha demostrat que era totalment necessari oferir aquest servei públic, gratuït i des de la proximitat que està practicant l’Ajuntament de Manacor”. Ha afegit també que “aquest tipus de polítiques reforcen la col·laboració entre diferents administracions, sempre amb la finalitat d’arribar a tots els racons del nostre municipi i ajudar les persones amb pocs recursos econòmics a que tinguin un habitatge digne”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad