Els arqueòlegs de Son Coletes troben restes de l’antiga creu del cementiri

Avui capvespre es durà a terme una visita explicativa oberta al públic

 

L’equip d’arqueòlegs de l’empresa ATICS que treballa aquests dies en la recerca de les víctimes de la Guerra Civil a distints punts de Son Coletes, ha localitzat la base de la creu de l’antic cementiri de Manacor. El que s’ha d’aclarir ara és si això vol dir que els cossos dels repressaliats són o varen poder ser devora.

Segons fonts de la Secretària Autonòmica de Memòria Democràtica de la Generalitat “la base s’ha localitzat a 2,30 metres de profunditat a la zona de jardí que s’està excavant”. Es treballa amb la tesi que la creu de 1922 va servir com a punt central per distribuir els cossos.

Visita explicada

ATICS, encarregada dels treballs d’excavació i identificació, ha organitzat per avui a les 19 hores una visita oberta als treballs d’exhumació que es duen a terme al cementiri municipal. Per poder assistir-hi cal apuntar-se prèviament al correu electrònic comunicacions@manacor.org.

Troben un centenar de cossos a tres metres de profunditat a Son Coletes

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad