Sopar alternatiu per celebrar un Sant Jaume de carrer

La imatge

Els veïnats de Manacor han pres la iniciativa de la festa de Sant Jaume, i molts ja han penjat les seves banderes de copinyes vermelles i blanques en honor al patró de la ciutat. Així mateix el carrer den Ballester, devora el Barracari que ja ha quedat ben enramellat i colorit, serà l’epicentre aquest dissabte d’una celebració alternativa en forma de sopar, en vista de la suspensió enguany del programa oficial.
“Desde l’Obreria de Sant Jaume, tenim molt clar que una festa és gran quan el poble la vol i se la fa seva. Davant aquestes imatges hi ha poques paraules que afegir… Un virus ens fa viure moments molts difícils a tots i a totes com a poble, però veure que malgrat tot el que està passant, la flama d’unió, festa, germanor i poble està ben encesa, ens omple d’orgull i ens encoratja per seguir endavant organitzant i pensant com podem fer encara la celebració del nostre sant patró més gran!”.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad