Els casals de Manacor podran ser xapats en varis habitatges

Sempre que el seu pressupost estigui dins el límits

 

L’ajuntament de Manacor no vol més edificis abandonats al centre. Per això està impulsant un projecte per tractar de revertir la situació i evitar la degradació d’espais de la ciutat. Entre les mesures més interessants està la possibilitat de poder dividir un casal antic en varis habitatges, amb bonificacions econòmiques incloses.

Així el consistori s’introdueix una nova bonificació, d’un màxim del 95%, quan les obres autoritzades consisteixin en la rehabilitació d’edificis o canvis d’ús que donin com a resultat més habitatges, sempre que compleixin els següents requisits: estar en sòl urbà, tenir una antiguitat superior als quaranta anys (edificis previs a les Normes Subsidiàries), tenir un pressupost d’execució material màxim de 210.000 euros (si dona com a resultat almenys dos habitatges i la superfície del solar es igual o superior a 300 m2) i un propietari amb una base liquidable de l’IRPF inferior als 30.000 euros.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad