Ja hi ha nova data pel repte de l’home contra el cavall

Tot confirmat perquè l’atleta Joan Ros es medeixi amb Ritz du Bocage

 

Ja hi ha nova data pel gran repte. La històrica competició de l’home contra el cavall per saber quin dels dos acaba abans la seva distància a l’hipòdrom de Manacor serà finalment el proper 12 de setembre, a les 19 hores. S’acaba així amb l’incertesa després de l’ajornament de la primera convocatòria, el 28 d’abril, a causa de la crisis sanitària provocada pel coronavirus.

Vint-i-set anys després es tornarà a viure una nova edició de la mítica cursa (el darrer intent fou el de Guillem Barceló l’any 1993)  per veure quin dels dos és més ràpid. Com ja havíem avançat fa tres mesos el corredor serà el local Joan Ros, mentre que l’animal serà Ritz du Bocage menat pel joquei Jaume Fluxà.

La cursa es planteja de la següent forma: l’atleta haurà d’intentar recórrer 400 metres (la distància d’una volta a una pista d’atletisme homologada) abans que el cavall completi el doble de la distància, és a dir 800 metres. Ritz du Bocage ha estat un dels cavalls més ràpids de 2019.

Torna la mítica cursa de l’home contra el cavall

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad