Torna la mítica cursa de l’home contra el cavall

Part i Banda

Quasi trenta anys després, la mítica cursa de l’home contra el cavall per veure quin dels dos és més ràpid, tornarà a finals d’abril a l’hipòdrom municipal de Manacor. Segons ha pogut saber aquesta revista i les informacions que s’han anat sabent per part del Club d’Atletisme Manacor, en aquesta ocasió serà el corredor local Joan Ros qui es mesurarà sobre la pista de 600 metres de longitud, després que ja ho fessin abans tres atletes manacorins més, el darrer dels quals fou Guillem Barceló, l’any 1993.

A falta de la confirmació final de quin serà el cavall i el joquei triats per l’ocasió (se sap que seran de primer nivell), la cursa es planteja de la següent forma: l’atleta haurà d’intentar recórrer 400 metres (la distància d’una volta a una pista d’atletisme homologada) abans que el cavall completi el doble de la distància, és a dir 800 metres.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad