La peixateria municipal continuarà tancada, 10 anys després

L’Ajuntament anuncia que el darrer concurs, de 4.500 euros l’any, ha quedat novament desert

 

El 31 de gener de 2010 va ser el darrer dia que la peixateria municipal de la plaça de ses Verdures de Manacor va obrir les seves portes als clients. Des d’aquell dia es va entrar en una fase preocupant d’abandonament i degradació de l’edifici, que tot d’un va perjudicar el seu torn i a la resta de comerciants del mercat diari. Ara, i segons va anunciar l’Ajuntament al ple d’ahir vespre, el concurs obert per la seva gestió ha tornat a quedar desert, el que torna a deixar a l’aire la solució.

El propi consistori va informar fa poc més d’un mes que s’havien presentat ofertes. El preu de sortida era de 4.500 euros l’any, és a dir ni 400 euros al mes de lloguer. L’Ajuntament ja ho tenia tot preparat per dins, i només hi faltaven ganivets i una bàscula. Un factor que, conjuntament amb la posada en funcionament de la resta de parades de la plaça, podria haver animat la vida econòmica i social de l’entorn mercader.

Però ara, l’empresa de Felanitx que tenia més números per fer-se amb la concessió, no ha pogut cumplir amb totes les obligacions del plec de condicions proposades per la Sala.

Cal recordar que l’Ajuntament finalment va iniciar, l’any 2014, una reforma exterior per tractar de treure a concurs la seva explotació, el que en principi ja es va acordar fer el 2018 després d’una altra adequació exterior. La darrera empresa a gestionar la peixateria va ser la dels Germans Bauzá Giménez, que va al·ludir una falta de clients per tancar.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad