“La baixa activitat turística no justifica tenir les platges brutes i farcides de perills”

El Partit Popular de Manacor critica el mal estat i manca de previsió de l’equip de govern per netejar el litoral

 

El Partit Popular de Manacor ha criticat la manca d’informació de l’equip de govern per tal d’informar de quina forma es durà a terme la neteja de les platges, ara que la concessió ha renunciat a conseqüència de la crisi sanitària. “Fa mesos que ens hem interessat per l’estat de les platges i el litoral, tot i que no hem aconseguit treure res en clar per part de l’equip de govern municipal”.

“A conseqüència de la pandèmia per la COVID-19, els serveis de les platges s’han suspès i l’equip de govern sembla que encara no sap com s’hi realitzaran les necessàries tasques de neteja, que en anys anteriors es feien dos pics al dia, matí i horabaixa, els set dies de la setmana. I si ho saben no ho comparteixen amb la resta de ciutadans, com hauria de ser”.

Des del Partit Popular consideren que la neteja dels arenals és “imprescindible”. “A més, el fet que no hi hagi activitat turística; o aquesta sigui baixa, no justifica tenir les platges brutes i farcides de potencials perills per als residents i infants que, ben segur, voldran gaudir de la platja aquest estiu. Els ciutadans mereixem arena neta i papereres buides com a mínim”.

D’ençà del mes de gener, la portaveu del Partit Popular a Manacor, Maria Antònia Sansó, s’ha interessat per tot allò relatiu a les platges i el litoral. Ho ha fet de manera privada en juntes de portaveus i converses amb el batle Miquel Oliver i amb el delegat de nuclis costaners, Sebastià Nadal; i també de manera pública amb preguntes al plenari municipal.

“No sabem si l’equip de govern no sap cap a on tirar en aquesta qüestió o si, com acostumen a fer, tornen a anar tard i malament en la presa de decisions importants que afecten tota la ciutadania. El cas és que, consideram, que quinze dies són més que suficients per donar resposta. I més quan així s’ha compromès el batle voluntàriament en sessió plenària”. “Des del Partit Popular lamentem profundament la deixadesa de l’equip de govern manacorí, així com la falta de transparència que exhibeixen en les seves formes. Volem recordar i reivindicar la importància de l’oposició en qualsevol tipus de govern i la necessitat de mostrar respecte cap a la seva tasca fiscalitzadora”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad