La manca de banyistes i barques deixa una Cala Morlanda idílica

La imatge

 

Dos mesos de confinament i alguns dies més de ‘nova normalitat’ han afavorit a que tot el litoral mallorquí i manacorí torni a tenir un aspecte que no es recordava en dècades. Estampes preturístiques que ara tornen a brillar a poques hores de la Fase 2.

Ni els propis veïnats de Cala Morlanda, per exemple, recorden una imatge tan idílica d’aquest indret ja de per sí privilegiat de la costa llevantina. Una aigua transparent i sense residus que deixa veure cada pedra i cada roca del ‘camí’. Foto: Llorenç Gris.

 

El fonoll marí torna a Porto Cristo després d’anys

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad