Sebastià Riera dóna per tancada la ‘Ràdio Pussera’

Una vegada acabat el confinament. Encara que no descarta qualque programa especial

 

Després de dos mesos de feina Sebastià Riera Pocovi dóna per tancada la Ràdio Pussera amb el seu sisè podcast. Han estat sis programes molt interessants on el manacorí ha entrevistat a personatges com Toni Gomila, Tomeu Penya, Antònia Bassa, Joan Xanguito, Miquel Oliver, Maribel Servera, Jostissi de Carrerò i, a n’aquest darrer, al jove Miquel Montoro.

“La Ràdio Pussera va néixer fa bastants anys per entretenir a un grup d’amics i ara a renascut durant l’estat del confinament”, diu Riera. “Ara que la gent pot sortir i té altres entreteniments no té massa sentit seguir amb la ràdio, ja ha fet la funció que havia de fer, i l’ha feta bastant bé perquè té moltíssims seguidors per tot el Llevant de Mallorca que estan demanant més podcast”.

De moment Riera dóna per tancada la primera temporada del programa però no descarta fer algun especial amb temàtiques que puguin interessar als oients d’aquesta ràdio tan peculiar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad