Un pacient més augmenta a 14 els ingressats per coronavirus a Manacor

Amb tot, el Sector Sanitari de Llevant continua essent un dels menys afectats per la nova malaltia

 

La xifra d’afectats pel COVID-19 a Manacor continua estable, després de més d’una setmana de descens moderat. Avui diumenge no hi ha tornat a haver altes, però sí un nou ingressat positiu per coronavirus que ha hagut de ser traslladat a la tercera planta de l’hospital comarcal. A més, continuen a la UCI els sis pacients que des de fa dies estan lluitant per tornar a la normalitat. Amb tot, el Sector Sanitari de Llevant és un dels menys afectats per la nova malaltia.

Ja són sis les persones amb coronavirus enterrades al cementiri de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad