Ja són sis les persones amb coronavirus enterrades al cementiri de Manacor

La majoria d’ells finats a altres hospitals de l’illa

 

En aquests moments i segons les dades municipals, ja són sis les persones que fins ara han estat enterrades al cementiri de Son Coletes de Manacor. Un nombre que no coincideix amb els finats al propi hospital comarcal de la ciutat, ja que la majoria d’ells han mort a altres centre hospitalaris de l’illa.

Des de les seves xarxes socials, Podem, grup al que pertany el regidor responsable del cementiri municipal, Carles Grimalt, vol agrair la feina dels treballadors en aquests moments tan complicats i de risc: “Volem donar tot el nostre suport a les treballadores i treballadors del cementiri de Manacor que també formen part del col·lectiu de risc que continua amb la seva tasca de servei essencial”.

Coronavirus a Manacor: baixen els pacients a planta, pugen a la UCI

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad