Quatre unitats de l’Exèrcit de Terra arriben a Manacor i Porto Cristo

Per dur a terme tasques de reforç en el marc de l’estat d’alarma decretat pel coronavirus

 

Un contingent de militars de l’Exèrcit de Terra han arribat avui a Manacor per dur a terme tasques de reforç en el marc de l’estat d’alarma decretat pel coronavirus i ajudar en tasques de desinfecció, si fossin necessàries. Segons explica l’exèrcit es tracta de quatre unitats que es distribuiràn i patrullaran al costat de la Policia Nacional, a les zones centre, nord i sud de Manacor, a més d’una quarta a Porto Cristo.

De fet alguns ja arribaren dimarts a la seu de la Direcció Provincial de Trànsit de Balears, ubicada al carrer Manuel Azaña de Palma.

El Ministeri d’Interior va elevar al Ministeri de Defensa la petició de desinfecció a diverses zones de vuit províncies espanyoles, entre elles la de Balears. A Manacor ara mateix estan estacionats a davant el quarter de la Policia Nacional, a la Rambla del Rei en Jaume.

 

Un cardiòleg de l’hospital de Manacor: primer cas de coronavirus al Llevant

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad