Quatre unitats de l’Exèrcit de Terra arriben a Manacor i Porto Cristo

Per dur a terme tasques de reforç en el marc de l’estat d’alarma decretat pel coronavirus

 

Un contingent de militars de l’Exèrcit de Terra han arribat avui a Manacor per dur a terme tasques de reforç en el marc de l’estat d’alarma decretat pel coronavirus i ajudar en tasques de desinfecció, si fossin necessàries. Segons explica l’exèrcit es tracta de quatre unitats que es distribuiràn i patrullaran al costat de la Policia Nacional, a les zones centre, nord i sud de Manacor, a més d’una quarta a Porto Cristo.

De fet alguns ja arribaren dimarts a la seu de la Direcció Provincial de Trànsit de Balears, ubicada al carrer Manuel Azaña de Palma.

El Ministeri d’Interior va elevar al Ministeri de Defensa la petició de desinfecció a diverses zones de vuit províncies espanyoles, entre elles la de Balears. A Manacor ara mateix estan estacionats a davant el quarter de la Policia Nacional, a la Rambla del Rei en Jaume.

 

Un cardiòleg de l’hospital de Manacor: primer cas de coronavirus al Llevant

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad