Un cardiòleg de l’hospital de Manacor: primer cas de coronavirus al Llevant

Les proves han estat positives però passarà la quarantena a ca seva

 

Es confirma el primer cas d’infecció per coronavirus al Sector Sanitari de Llevant, que té com a referència l’hospital comarcal de Manacor i agrupa als municipis de la contrada. Es tracta, segons les informacions a les que ha tengut accés aquesta revista, d’un cardiòleg del propi hospital que presentava un quadre de febre i que, després de les proves, ha donat positiu per COVID-19. Finalment però no ha estat ingressat sino que passarà la quarantena a ca seva. També s’està molt pendent d’una pacient de Sant Llorenç que presentava un quadre de símptomes coincidents amb els del nou virus.

Segons les darreres dades fetes públiques avui dimecres per la direcció general de Salut Pública i el Ministeri de Sanitat, Balears sobrepassa ja el centenar de contagiats per COVID-19. El darrer informe comptabilitza 112 casos acumulats a les illes, 20 més que els 92 casos d’ahir.

Tres unitats de desinfecció de l’Exèrcit de Terra arriben a Manacor

 

Print Friendly, PDF & Email

1 thought on “Un cardiòleg de l’hospital de Manacor: primer cas de coronavirus al Llevant

Comments are closed.