Un cardiòleg de l’hospital de Manacor: primer cas de coronavirus al Llevant

Les proves han estat positives però passarà la quarantena a ca seva

 

Es confirma el primer cas d’infecció per coronavirus al Sector Sanitari de Llevant, que té com a referència l’hospital comarcal de Manacor i agrupa als municipis de la contrada. Es tracta, segons les informacions a les que ha tengut accés aquesta revista, d’un cardiòleg del propi hospital que presentava un quadre de febre i que, després de les proves, ha donat positiu per COVID-19. Finalment però no ha estat ingressat sino que passarà la quarantena a ca seva. També s’està molt pendent d’una pacient de Sant Llorenç que presentava un quadre de símptomes coincidents amb els del nou virus.

Segons les darreres dades fetes públiques avui dimecres per la direcció general de Salut Pública i el Ministeri de Sanitat, Balears sobrepassa ja el centenar de contagiats per COVID-19. El darrer informe comptabilitza 112 casos acumulats a les illes, 20 més que els 92 casos d’ahir.

Quatre unitats de l’Exèrcit de Terra arriben a Manacor i Porto Cristo

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad