Les fotos del desplegament militar a Manacor

Un contingent de militars de l’Exèrcit de Terra ja patrullen amb la Policia Nacional pel municipi, com a reforç en el marc de l’estat d’alarma decretat pel coronavirus i ajudar en tasques de desinfecció. Són quatre unitats que es distribuiràn i patrullaran al costat de la Policia Nacional, a les zones centre, nord i sud de Manacor, a més d’una quarta a Porto Cristo.

Aquestes són algunes de les imatges del desplegament:

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad