El Govern demana dibuixos als infants per donar ànims al personal sanitari

La conselleria de Salut del Govern balear ha activat avui un correu electrònic perquè tots aquells nins i nines que vulguin, puguin enviar dibuixos optimistes i d’ànims als facultatius en la seva lluita de prevenció i curació del COVID-19 o coronavirus. Ho ha fet amb aquest missatge: Atenció, infants de les Illes Balears! Feis-nos arribar dibuixos en què es vegi què és per a vosaltres el personal sanitari. Els enviarem els dibuixos de part vostra! Dibuixau-ne tants com vulgueu; posau-hi el vostre nom i l’edat. Feis-los una foto o escanejau-los i enviau-los a totanirabe@caib.es. #quedamacasa #quedateencasa

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad