El Govern demana dibuixos als infants per donar ànims al personal sanitari

La conselleria de Salut del Govern balear ha activat avui un correu electrònic perquè tots aquells nins i nines que vulguin, puguin enviar dibuixos optimistes i d’ànims als facultatius en la seva lluita de prevenció i curació del COVID-19 o coronavirus. Ho ha fet amb aquest missatge: Atenció, infants de les Illes Balears! Feis-nos arribar dibuixos en què es vegi què és per a vosaltres el personal sanitari. Els enviarem els dibuixos de part vostra! Dibuixau-ne tants com vulgueu; posau-hi el vostre nom i l’edat. Feis-los una foto o escanejau-los i enviau-los a totanirabe@caib.es. #quedamacasa #quedateencasa

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad