La comunitat educativa de La Puresa dóna sang per una bona causa

L’escola de la Puresa de Maria de Manacor va celebrar aquest divendres la seva jornada anual de col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears. La Comunitat Educativa va voler donar les gràcies així al personal d’aquesta organització per la seva imprescindible tasca diària “realitzada amb la màxima professionalitat i una gran amabilitat i proximitat”.

“L’alumnat de 3r d’ESO ha preparat aquesta campanya amb la il·lusió i motivació del qui vol contribuir a un món més solidari. Educant en valors per formar una societat més justa i empàtica”, explica la comunitat docent de La Puresa. “Perquè la jornada es basa en això, en donar sang per donar vida, perquè en definitiva: donar sang és la millor forma de donar-se als altres”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad