La rotura d’una bomba a Ses Tapereres provoca una baixada de pressió d’aigua a tot Manacor

La rotura aquesta matinada de la bomba d’impulsió d’aigua potable del Pou de ses Tapereres de Manacor ha provocat talls i baixades de pressió a tota la zona urbana de Manacor durant el matí d’aquest dijous. El fet que succeís el vespre ha impedit que els tècnics municipals encarregats del manteniment poguessin accedir en condicions i s’ha hagut d’esperar fins a primera hora del dematí quan un camió hi ha acudit, carregat amb la nova bomba per poder substituir-la en el transcurs del dia d’avui. Segons explica l’Ajuntament, tot i que en principi la restitució del servei i la pressió seria ja avui vespre, sembla que devers les 16h el problema podrà està solucionat del tot.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad