La nova empresa DietFlash Medical arriba a Manacor

La plaça de ses Verdures de Manacor, concretament al carrer Jaume Domenge núm. 3, ja té un nou portal comercial obert. Es tracta de DietFlash Medical, una empresa que es dedica a l’àmbit de la salut i la nutrició. El seu enfocament principal és oferir solucions per a la pèrdua de pes i el seu control a través de programes de dieta personalitzats i supervisats per professionals de la salut. La nova seu es va inaugurar aquest dissabte capvespre amb una presentació dels seus espais i un refrigeri.

Aquests programes combinen diferents elements, com ara assessorament dietètic, seguiment mèdic, educació sobre hàbits alimentaris saludables i, en alguns casos, l’ús de productes específics de la marca DietFlash, que poden incloure complements nutricionals, batuts, barretes i altres aliments dissenyats per ajudar en el procés de pèrdua de pes. L’arquitecte tècnic manacorí Carlos Pachón i la seva parella Irina són els franquiciats de la marca a la part forana. Explica que “tendrem també productes saludables d’altres marques, cuidats per a la hidratació i neteja de la pell o una secció de llibres”.

DietFlash Medical fa feina en col·laboració amb metges, dietistes i altres professionals de la salut per garantir un enfocament integral i segur per a la pèrdua de pes. Els seus programes solen adaptar-se a les necessitats individuals de cada pacient, tenint en compte factors com l’edat, el pes actual, la salut general i els objectius específics de pèrdua de pes.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad