Son Coletes torna a ser el centre de memòria contra la repressió

La imatge
El Comitè de Son Coletes ha celebrat aquest diumenge l’acte central en memòria de les víctimes de la repressió franquista. El batle de Manacor, Miquel Oliver, hi ha assistit en record del que va ser el principal centre de repressió franquista a Mallorca, confirmat arran de les diverses campanyes d’excavació i exhumació.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad