Presentació del segon número en paper de la revista 07500 a Món de Llibres

El segon número en format físic de la revista manacorina 07500 ja és a la venda. En aquesta ocasió la música és el fil conductor per anar transitant per històries tan interessants com ara els origens del Carreró de Portocristo, la mítica discoteca Dhraa, la Mostra de Rock de Manacor al pub A-ha o els anys esplendorosos del grup més icònic dels anys 90 a Mallorca: els Tots Sants. Encara que també hi ha espai per altres reportatges com un abecedari de les supersticions relacionades amb animals, la història del trot a Manacor des dels seus origens, l’efecte de la publicitat a Perlas Majorica durant els anys 60 o els mites i les realitats de la Cova del Pirata.

Tot combinat amb entrevistes i reflexions amb personatges i grups referents com el barber Joan Tur, Joan Bibiloni, Jorra Santiago, Joana Gomila, Catalina Jaume, Roger Pistola o fins i tot el recordat Guillem d’Efak. Més de 120 pàgines a color que de segur te faran passar una bona estona i que presentam aquest dissabte 13 d’abril a partir de les 12h a la llibreria Món de Llibres del carrer Major de Manacor. Hi intervendran els investigadors Antoni Sureda i Rafel Perelló i el director de la 07500, Sebastià Sansó. Hi haurà una edició especial amb adhesius ben llampants i també hi podreu trobar el número 1, editat pel gener de l’any passat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad