El músic manacorí Damià Timoner torna de Dinamarca per actuar demà a Barcelona

El músic manacorí Damià Timoner, després de la seva exitosa actuació el passat 21 de març al prestigiós Aalborg Kongres & Kultur Center de Dinamarca, es prepara per retrobar-se amb la seva audiència amb un recital íntim a la ciutat comtal. Aquest esdeveniment tindrà lloc demà dijous, als emblemàtics Estudis Rosaazul de Barcelona. L’actuació forma part d’una gira que portarà a Timoner a actuar en diferents ciutats d’Europa durant aquest 2024, enmarcada dins d’un viatge musical que el manacorí ha preparat per tal de dur la seva música més enllà de les Balears.

En un esforç per transcendir les barreres geogràfiques i connectar amb els seus seguidors de tot el món, el recital de Timoner de demà no només serà una experiència en viu per als assistents, sinó que també es retransmetrà en streaming a nivell global. Aquesta iniciativa forma part de la missió de la plataforma “elsusurro.com”, que des de fa diversos anys es dedica a promoure artistes de diversos gèneres, oferint l’oportunitat de gaudir d’actuacions en directe a aquells que, a causa de la seva ubicació, no tindrien la possibilitat d’assistir en persona.

La transmissió en directe representa una oportunitat única perquè aficionats de tot arreu puguin experimentar la màgia de la música de Damià Timoner, acurtant distàncies i unint a les persones a través de l’art. Per als interessats, es poden adquirir entrades pel concert en streaming a: elsusurro.com/evento/damia-timoner-streaming.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad