Dos germans manacorins creen un videoclip fet tot amb intel·ligència artificial

Els germans Guillem i Miquel Martí Bibiloni, músics i propietaris de l’estudi de gravació Can Recó de Manacor, han llançat el primer videoclip musical fet íntegrament amb intel·ligència artificial. ‘Jo venc de l’espai’, que és així com es titula la nova cançó del seu grup DGXR, ha estat dissenyat i fet a partir de vídeos casolans “un tocant la guitarra i l’altra cantant davant una paret blanca”, diu Guillem Martí, per després aplicar-lis una serie de programes d’intel·ligència artificial. El resultat és un espectacular conjunt d’imatges a mig camí entre el còmic i la realitat, que donen força a la lletra i la tonada, amb reminiscències a Dream Theater. “Al final li hem afegit un parell més d’efectes especials i la lletra de la cançó”.

La curiositat de tot plegat és que la banda DGXR està únicament formada pels germans Martí, que són qui toquen tots els instruments de les dues caçons que fins ara han tret (l’altra es titula ‘Memòria d’Elefant’ i ja és a la plataforma Spotify) i els qui mesclen i produeixen aquest nou i molt interessant experiment musical nat a la capital de Llevant. a Continuació vos mostram el resultat del videoclip:

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad