John Benjamin Toshack, un ‘porteny’ que avui fa 75 anys

La imatge

Avui divendres 22 de març fa els anys John Benjamin Toshack, jugador i entrenador galès que triomfà als anys setanta com a davanter al Liverpool i que després, ja sobretot als noranta, va passar per les banquetes més respectades de la lliga espanyola com per exemple les del Reial Madrid, la Reial Societat de Sant Sebastià o el Deportivo de la Corunya.

Toshack sempre ha estat un habitual dels estius mallorquins i específicament de la zona de Llevant. No era estrany veure’l a terrasses d’Artà o passejant per Cala Rajada. Ara, ja jubilat i amb residència aquí, cada temporada se va a tallar els cabells a Porto Cristo, on el seu amic Joan Tur sempre li té la cadira preparada. Molts d’anys John!

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad