Una parella de Manacor es detinguda acusada d’abandonar el seu fill, trobat després totsol al carrer

Agents de la Policia Nacional i la Policia Local a Manacor van detenir aquest passat dia 11 de febrer un home i una dona, com a presumptes autors d’un delicte d’abandonament d’un menor. Els fets van passar de matinada a Manacor, quan un ciutadà va cridar a altes hores de la matinada als serveis d’emergència per comunicar que havia trobat un nin caminant totsol pel carrer, descalç i amb roba no acord a les temperatures.

Un cop al lloc, els agents van reconèixer el nin com el fill d’una parella amb qui havien tengut una intervenció hores anteriors. L’al·lot va dir que s’havia trobat sol a casa i havia sortit a cercar els seus pares.

Anteriorment a la cridada, n’hi hagué una altra als serveis d’emergència per comunicar que hi havia una parella discutint en un aparcament després de tenir un cop amb el cotxe. Es va dir a la cridada que hi havia un nin, però en arribar la policia no va trobar ningú quan van arribar al lloc, ni cap vehicle amb les característiques aportades.

Una mica més tard, els agents van rebre una segona cridada comunicant que en un altre aparcament es trobava una parella discutint amb un menor. Aquí sí que tobaren un home en estat molt nerviós. Fou acompanyat al seu domicili, on es trobava la dona i el menor en bon estat.

Hores més tard va entrar a la centraleta encara una cridada més, en què un veí comunicava que s’escoltava una parella discutir a l’interior del seu domicili, per la qual cosa els agents es van dirigir al lloc, tractant-se de la mateixa de les intervencions anteriors. Tots dos digueren que havien discutit però que no havia anat a més.

Després de tot el que va passar, fou el moment en què va entrar la trucada del ciutadà que es va trobar el menor a la via pública. Finalment els agents van fer entrega del menor als seus padrins. Posteriorment, els policies van localitzar la parella i els van detenir com a presumptes autors d’un delicte d’abandonament de menor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad