Un home de 57 anys mor en estavellar-se contra una façana a Cala Morlanda

Un home de 57 anys ha mort aquest dijous dematí quan el seu vehicle ha sortit disparat a la corba d’entrada a Cala Morlanda i estavellar-se contra un habitatge just abans de l’avinguda que va cap a s’Illot. Les assistències sanitàries de l’Ib-salut no han pogut fer res per la vida del conductor. L’accident de trànsit mortal ha estat de tipus casual, no hi ha intervingut cap altre vehicle.Els testimonis han avisat als serveis d’emergència. Dotacions de Bombers de Mallorca, assistències sanitàries de l’Ib-salut i efectius de la Guàrdia Civil de Trànsit han acudit al lloc dels fets.

El tràgic sinistre s’ha produït cap a les 9,30h d’aquest dijous al quilòmetre 1,350 de la Ma-4025. Per raons que encara s’estan investigant, el cotxe ha sortit de la via i el conductor ha quedat atrapat a l’interior. Els bombers han aconseguit treure la víctima de l’interior del vehicle, però aquesta ja estava inconscient. Les assistències sanitàries de l’Ib-salut, desplaçades en UVI mòbil, han fet esforços per intentar reactivar les seves constants vitals, sense èxit. Finalment, els facultatius s’han vist obligats a certificar-ne la mort.

Per la seva banda, els agents de la Guàrdia Civil han obert una investigació per intentar aclarir les causes del sinistre. La principal hipòtesi que s’estudia és velocitat inadequada per a aquest tipus de via, que l’haurien fet sortir de la calçada i estavellar-se contra la casa en un accident mortal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad