Concert d’Ars Antiqua amb l’orgue del Convent

Aquest dissabte 17 de feber a les 20 hores, el Convent acull un nou concert al voltant de l’orgue. Ars Antiqua canta una sèrie de peces sota la direcció d’Eulàlia Salbanyà, que inclou peces de Mozart, Händel, Delibes, Caccini, Purcell i Bach.

Les organistes Ruth Albrecht i Aina M. Perelló acompanyaran a l’orgue les interpretacions, que comptarà també amb els solistes Antònia Pou, Xisca Gelabert, Chefa Donoso,  sopranos;  Sergi Gil, tenor;  Ferran Hernàndez, baríton; i Joan Miralles, baix. El concert durarà uns 45 minuts i l’entrada és lliure, amb entrada EXIT o de donació voluntària.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad