Manacor controlarà amb un xip que els seus establiments reciclin com toca

L’Ajuntament de Manacor controlarà, a través d’un xip intel·ligent, si els 840 establiments comercials i de restauració recliclen de forma correcta i poder estar-hi més a sobre perquè la separació de fraccions estigui d’acord amb la seva activitat. Aquesta ampliació del servei de recollida selectiva és una de les novetats importants que s’han donat a conèixer aquest dimarts des de l’àrea municipal de Medi Ambient, i que entrarà en funcionament a partir del proper 4 de març.

La recollida comercial porta a porta passarà de les dues fraccions actuals (paper-cartró i vidre) a les cinc (paper-cartró, vidre, orgànica, envasos i rebuig), el que suposa un avenç significatiu en la implantació del canvi de model que impulsa el consistori. Aquests 840 establiments comercials inclouen bars, restaurants i cafeteries; botigues i comerços; oficines i perruqueries.

La recollida, que comptarà amb un calendari específic, es realitzarà davant cada establiment i l’Ajuntament de Manacor podrà monitoritzar la correcta separació dels residus i el seu corresponent dipòsit mitjançant un dispositiu que s’instal·larà a la façana, com ja s’aplica a altres municipi, i que l’operari de recollida registrarà en el moment d’emportar-se el contenidor pertinent.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad