Tres dones atrapades després d’un accident prop de Manacor

Tres dones d’entre els 23 i els 26 anys, han resultat ferides de distinta gravetat, en un accident de trànsit que ha tingut lloc prop de Manacor aquest diumenge de matinada.

Segons ha informat el SAMU 061, el succés ha tingut lloc cap a les 04.55 hores al quilòmetre 25 de la MA-14, carretera que va des de Santanyí fins a Manacor i que passa per Felanitx. L’avís informava que tres dones havien quedat atrapades a l’interior del vehicle on viatjaven.

Dotacions de policia i bombers han acudit al lloc dels fets, així com una ambulància de suport vital avançat i dos de suport vital bàsic. Els sanitaris han atès una dona, de 25 anys, amb fractura de canell; a una altra, de 23, amb fractura de fèmur; i, a una tercera, de 26, amb trauma toràcic. Totes han estat finalment traslladades a l’Hospital de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad