El gran repte del doctor Sergi López arriba a l’equador

Mig any visibilitzant malalties greus per despertar encara més consciències. Aquest continua sent l’objectiu de Sergi López, metge del centre de salut de Portocristo, que aquest estiu va començar un repte monumental: acabar dotze ironman, un per mes, i donar veu als qui pateixen malalties com la paràlisi cerebral, la ELA, esclerosi múltiple, el càncer infantil, autisme… i ara les persones trasplantades.

“Ells amb es seu testimoni de vida ens ajuden a nosaltres, perquè amb el seu exemple ens ensenyen que ens hem de queixar manco i hem donar més vegades les gràcies per estar vius i ser conscients de les coses importants de la vida i disfrutarles.” Així, el proper ironman serà ja demà diumenge dia 28 de gener. Tothom que vulgui veure López en acció i donar suport a la iniciativa, es pot acostar fins a la piscina de Felanitx a partir de les 8,15h. Després, a les 10,15h agafarà d’allà la bici i entre les 19 i les 24h està previst que completi els 42 quilòmetres finals de la marató.

“Ajudant als demés també t’ajudes a tu, ja que generes una hormona anomenada oxitocina que et fa sentir bé” explica López, “accepta i agreeix allò que et passi i el fet d’estar viu un dia més, perquè hi ha gent que no es despertarà”. “Hem de seguir amb aquesta gran labor”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad