El Pi renova junta local i s’acosta a AIPC

El Pi Manacor ha renovat l’executiva local, ara encapçalada per Marga Fons. La que va ser candidata de la formació a les darreres eleccions municipals assumeix el repte de liderar el nou comitè municipal. D’aquesta manera, comença una nova etapa a Manacor. «Volem que els veïns de Manacor, de Son Macià i de Porto Cristo ens coneguin, coneguin el nostre projecte i coneguin les nostres reivindicacions», ha explicat la nova presidenta. Ampliar la massa social de El Pi a tot Manacor”

Acompanyen Fons, Damià Fluxa com a Vicepresident; Marga Álvarez com a Tresorera; Lluisa Porras com a Secretària i Marga Galmés com a Coordinadora. A més, Tomeu Siquier, Tomeu Gomila, Xisco Mateu i Biel Sureda tanquen la nova junta com a vocals. “Nosaltres no estam dins l’Ajuntament, però sí dins del poble”, ha assegurat Fons. «Per això continuarem treballant i fent propostes constructives».

«Hem de millorar la mobilitat, impulsar un pla estratègic esportiu, la modificació del Pla General de Manacor o millorar el servei de neteja. Tenim ganes, ànims i força perquè El Pi creixi a Manacor. Volem ser el referent de la comarca i que el nostre projecte creixi i governar d’aquí quatre anys. Les nostres portes estan obertes a tots aquells que es vulguin acostar i conèixer».

A l’acte també hi han assistit el portaveu de la formació al Consell de Mallorca, Antoni Salas, i el president del Pi, Tolo Gili. «El Pi és necessari a Manacor, a Mallorca i a totes les Illes Balears. Marga i el seu equip són un exemple de feina. Hem de continuar impulsant el nostre missatge a Manacor, i incorporar noves veus a un projecte comú que miri pels interessos de les Illes Balears”, ha explicat Gili.

“Forces com els Independents de Porto Cristo que mirin pel port o El Pi haurien d’anar de la mà perquè tots dos miren pels interessos de les persones que viuen al seu territori. Esperem que d’aquí poc sigui una realitat i que moltes forces municipals, moviments socials i persones independents s’uneixin a la plataforma o espai que volem crear”, ha sentenciat el president.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad