Bosses de ràfia de franc amb cada compra de 25 euros a ses Verdures

L’Ajuntament de Manacor continua impulsant el comerç local i, concretament, les parades de la plaça de les Verdures. Per això, ha elaborat i distribuït bosses de ràfia als negocis del mercat. D’aquesta manera, totes les persones que realitzin una compra per valor de 25 euros rebran una d’aquestes bosses com obsequi. Es podran acumular tiquets de compra efectuats el mateix dia als diferents punts de venda del mercat a fi de poder obtenir la bossa. 

La delegada de Comerç, Paula Asegurado, ha anat aquest dimarts de matí a la plaça a entregar les bosses als responsables dels negocis. «Animam a tothom que vengui a la plaça a comprar producte local i de proximitat, ara que vénen festes», ha dit Asegurado, qui ha recordat que aquest dissabte 9 de desembre a partir de les 11 h la plaça acollirà la Fira de la Cervesa Artesana, organitzada pel departament de Fires conjuntament amb l’Associació de Cervesa Artesana i amb la música en directe de The Suricats. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad