Porto Cristo tendrà dos mesos més d’ORA

Porto Cristo tendrà dos mesos més d’aparcaments de pagament a partir de 2024. Així, si fins ara l’activació de les places ORA començaven dia 1 de maig, amb la modificació administrativa aprovada i publicada al BOIB aquest 18 de novembre, serà del dia 1 de març al 31 d’octubre, mantenint l’horari de les 10.00 ha les 18.00 h, tots els dies de cada setmana, inclosos els diumenges i festius.

La proposta del delegat especial de la zona costanera fins fa uns mesos, Sebastià Nadal (PSOE) fou elevada al Govern el passat mes de març, quan demanava ampliar el calendari d’aplicació de l’Ordenança municipal reguladora d’aparcaments i trànsit de vehicles a vies urbanes del terme de Manacor, a la zona ORA de Porto Cristo, seguint l’nforme jurídic de la cap de recursos humans, de 23 de febrer del 2023.

De la proposta del delegat de zona costanera s’entén que Porto Cristo és un punt clau de les rutes turístiques de l’illa a causa de l’activitat pròpia de la zona i del conjunt de llocs d’interès. Així, la nova mesura pretén regular els espais d’aparcaments en superfície disponibles a Porto Cristo, fixant temps màxims de permanència per aconseguir una rotació de vehicles que millori l’ús dun bé escàs.

Ara mateix, aquesta és la distribució de places ORA al port manacorí:

carrer Bordils: 52 places

carrer Sureda: 11 places

plaça del Carme: 29 places

carrer Navegants: 9 places

carrer Isabel Montaner: 17 places.

I aquestes són les tarifes:

EurosMinuts
0.25 € (mínim)15 minuts
0.50 €38 minuts
1.00 €58 minuts
1.50 €78 minuts
2.05 €100 minuts
2.55 € (máxim)150 minuts

ANULACIÓ DENÚNCIA: 6 €

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad