El dilema dels jocs de la plaça Berard

La plaça Berard, un dels punts socials de referència del barri de Sa Torre de Manacor, té un dilema. O millor dit, l’ajuntament de Manacor té un tema a resoldre amb els jocs de la plaça.

Reformada entre l’octubre de l’any passat i l’estiu d’enguany, encara no ha estat recepcionada de manera oficial. Per`aquest és un altre tema. La qüestió és que per primera vegada el consistori manacorí va canviar els ja tradicionals jocs infantils de plàstic i colorins, per uns altres de fusta, més interessants per un determinat grup de pares i infants.

I això tot d’una va disparar l’afluència. Matins amb alumnes d’escoles properes i horabaixes familiars. Fins aquí cap maldecap. La cosa són els areners de picadís dels dos espais principals, dissenyat perquè els infants no es facin mal i, al mateix temps, puguin emprar el material per experimentar amb politges i porgadors, en un impuls molt motessori.

Però l’arena també és amiga dels cans que, acompanyats d’amos poc conscienciats, pixen i caguen als areners amb els problemes de salut que tot això pot suposar. Això i que els jocs, positius i divertits, no acaben d’estar ben clavats al terra, amb la qual cosa les potes metàl·liques sobresurten de l’arena en una imatge que fa mal a la vista i també pot comparèixer com un perill.

La decisió, de moment, ha estat afegir més material fins a ras de la vorera de cada quadrat. Demà dimarts continuaran les feines de bon dematí abans d’una visita municipal que es produirà a les 9h i que haurà de decidir, a grans trets, entre enterrar més els jocs o ficar-hi encara més arena, fins a crear dues dunes dignes de veure.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad