Mor un infant a Porto Cristo després de ser llançat a un contenidor de fems

Un infant de molt curta edat va morir ahir a Porto Cristo després d’haver estat llançat des d’un cotxe a un contenidor de fems. Els fets van passar a les sis del capvespre. Una dona va veure com llançaven un bolic estrany a un contenidor. El comportament de la persona li va semblar sospitós ja que intentava amagar el que duia als braços abans de tirar-ho i anar-sen. La dona es va acostar i va veure que alguna cosa es movia. Va resultar ser un infant. Després de telefonar al 091 per denunciar els fets, un dispositiu policial es va posar en marxa immediatament al voltant del dipòsit.

Avisada la Policia, el nin fou traslladat amb caràcter urgent en un cotxe patrulla fins a l’Hospital de Manacor en un intent desesperat per salvar-li la vida. Però el nounat no va poder superar les circumstàncies i va morir al centre sanitari. Investigadors de la Policia Nacional de la Comissaria de la capital de Llevant s’han fet càrrec del succés. La prioritat ara és identificar i detenir la persona per un presumpte delicte d’homicidi.

Investigadors de la Policia Judicial de la Policia Nacional i agents de la Unitat Territorial de Costes de la Policia Local de Manacor, han iniciat les indagacions per intentar identificar el vehicle i la persona fugida. S’estan estudiant els enregistraments de les càmeres de videovigilància de la zona per trobar la matrícula del turisme.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad