Nadal rep una placa i una camiseta del CE Manacor pel seu fill

La imatge

El CE Manacor va voler tenir un detall més personal amb Rafel Nadal i aquest dimarts li va entregar una placa commemorativa i una camiseta de l’equip pel seu fill Rafel. El vicepresident Joan González fou l’encarregat d’entregar-li al descans del partit de Copa del Rei que el Manacor va disputar contra la UD Las Palmas, ja que la Federació Espanyola de Futbol no va permetre que fos al centre del camp.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad