L’exregidora del PP de Manacor Maria Bauzá ja és consellera insular

La imatge

La manacorina Maria Bauzá, que la passada legislatura fou regidora de l’Ajuntament de Manacor pel Partit Popular, ha estat confirmada aquesta setmana com a consellera electa al Consell insular de Mallorca.

“Estam convençuts que l’aportació de na Maria a la institució insular serà enriquidora per a tot el poble mallorquí. El seu tarannà, preparació acadèmica i professional i la seva capacitat de feina la converteixen en una persona de gran vàlua per vetllar pels interessos de tots els mallorquins i mallorquines”, explica el Grup Popular de Manacor.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad