La manacorina Agnès Gayà guanya 96.200 euros concursant a IB3

La imatge

La historiadora manacorina Agnès Gayà, que actualment s’encarrega de recopilar, mantenir i catalogar el patrimoni fotogràfic i documental de Perlas Majorica, va guanyar aquest dijous el gran pot del programa-concurs d’IB3 ‘Agafa’m si pots’, de 96.200 euros de premi, després coronar l’escala final encertant una pregunta complicada sobre el màxim golejador històric de la selecció veneçolana de futbol. A la final es va enfrontar al també manacorí Andreu Pasqual ‘Pistola’.

Foto: IB3

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad