Així quedaran els xalets de la urbanització de s’Estany den Mas

El megacomplex de xalets abandonats de s’Estany den Mas (a la costa est del municipi de Manacor) ja té data per a la seva finalització. Tal com va avançar aquesta revista, el hòlding Cranborne Invest SL té previst finalitzar els habitatges abans d’acabar el 2024. De fet els adossats de la Sunrise Bay Residences, que així és com es denomina comercialment la urbanització, ja es troben a la venda en una orquilla de preus que oscil·len entre els 380.000 i els 744.590 euros.

Es tracta de viles de dues plantes d’entre 112 i 150 metres quadrats de superfície habitable amb diferents opcions quant a nombre d’habitacions i banys, amb garatge i possibilitat d’una piscina privada per 15.000 euros més. Els habitatges de 380.000 euros tenen 300 metres quadrats de parcel·la i 75 m2 útils.

Segons el portal immobiliari Sunrise Bay Residences ofereix viles independents i adossades de nova construcció. “Cada vivenda disposa de 2/3 dormitoris, lavabo i bany complet, a més de plaça d’aparcament a prop de l’habitatge. Són cases molt lluminoses, cadascuna amb una gran parcel·la que es pot convertir en jardí privat”.

A més, s’explica que el conjunt residencial comptarà a més amb diverses zones comunes com piscines comunitàries, cinema, gimnàs, gastrobar o fins i tot un transport llançadora d’anada i tornada a la platja. “El complex és a 3 minuts de la platja i 10 minuts de Manacor, un lloc ideal per gaudir del confort i la tranquil·litat d’aquesta zona”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad