Incendi al carrer d’Espanya de Manacor

Dos agents que es trobaven patrullant han estat avisats per un ciutadà aquest diumenge de matí que hi ha un incendi al carrer Espanya número 37. Després de sol·licitar els reforços pertinents i acudir al lloc dels fets, les patrulles han procedit a desallotjar els habitants del domicili que s’estava cremant i també als veïns dels immobles adjacents. Dues de les tres persones que vivien a aquest habitatge han patit cremades de segon grau als braços.
El focus s’ha produït a la zona posterior de l’immoble, a la zona de la bugaderia annexa a la cuina. Segons una de les persones que hi viuen, estava torrant pa i ràpidament s’ha produït una deflagració de gas a l’hora de cuinar.

Ràpidament també s’hi han personat dotacions de Bombers i del Cos de la Policia Nacional, a més d’una ambulància del 061 que ha atès els tres ferits.

Després de l’actuació dels Bombers, sembla que el foc ha afectat la cuina, bugaderia, l’habitació confrontant i una habitació del pis superior.

Posteriorment, l’habitatge ha estat precintat ja que l’incendi ha provocat danys que afecten la seguretat de l’estructura. Així mateix, també han quedat afectats els serveis de llum i aigua, pel que s’ha instat els inquilins a no pernoctar al domicili fins que no es produeixin les inspeccions oportunes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad