Tornen els dijous de tapes a Manacor

El proper dijous dia 5 d’octubre arriba la iniciativa ‘Dijous de Tapes’, impulsada per la delegació de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manacor i de la mà de l’Associació de Bars i Restaurants de Manacor, Barema. La delegada de Promoció Econòmica, Paula Asegurado, acompanyada del tresorer de Barema, Guillem Cànoves, ha presentat aquest divendres la proposta.

Els Dijous de Tapes es podran gaudir el primer dijous de cada mes, amb tapes i beguda per un preu mínim de 3,5 euros. Els establiments que s’adhereixin a aquesta iniciativa, es comprometen per la seva part a oferir un mínim de quatre tipus diferents de tapes.

L’Ajuntament de Manacor donarà suport a aquesta proposta mitjançant la difusió dels Dijous de Tapes, amb l’objectiu de fomentar el consum als bars i restaurants de Manacor. “Des de Barema estam satisfets d’aquesta iniciativa, que fomenta el consum dins el poble”, ha assegurat Cànoves. “Es tracta d’oferir propostes que afavoreixin el consum a la restauració local”, ha explicat la delegada de Promoció Econòmica.

Asegurado ha aprofitat per fer una crida a tots aquells bars i restaurants de Manacor interessats a adherir-se i ha recordat que poden fer-ho fins dia 27 de setembre al telèfon 662351742 o al correu electrònic hperello@manacor.org

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad