Tres dones roben productes de cosmètica al carrer Joan Lliteres

La imatge

 

Els agents de la Policia han interceptat aquest dissabte de matí tres dones que havien robat productes de cosmètica d’un establiment del carrer Joan Lliteres per valor de 300 euros. Un cop fetes les comprovacions pertinents, els productes s’han tornat al comerç en qüestió.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad