El PP demana a l’equip de govern que canvii el criteri per explotar barres a acte solidaris

Des del Partit Popular de Manacor han demanat a l’Ajuntament que revisi la forma en que es liciten les barres de begudes quan es tracta d’actes solidaris o benèfics per evitar situacions tan desagradables com la viscuda amb el concert a benefici de l’Associació Balears d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA Balears) d’aquest mateix cap de setmana, quan una empresa privada menorquina va guanyar el concurs municipal per explotar la barra, enlloc de la pròpia associació solidària.

“Creim que l’equip de govern manacorí ha de revisar què ha fallat en aquest procediment, en que s’ha permès a una empresa privada obtenir rèdit econòmic d’una activitat benèfica”, diu el PP manacorí, que afegeix que “al marge que, finalment, l’empresa adjudicatària s’hagi retirat, l’adjudicació li permetia exercir el seu dret i instal·lar la barra de begudes en un acte en que tot es fa de manera totalment altruista”. 

“No és de rebut que una associació que pretén recaptar doblers per una causa lloable hagi de veure com una empresa privada, amb el seu evident camp de negoci, es pot lucrar d’un acte benèfic i privar-los d’aconseguir augmentar les seves donacions. L’Ajuntament de Manacor hauria d’estudiar la manera d’evitar que empreses externes a les distintes associacions o actes benèfics es puguin presentar a determinades licitacions. Si es tracta d’un acte solidari s’hauria de respectar la seva naturalesa”, afegeix el partit. 

En el cas concret que ens ocupa, ni els distints músics ni els col·laboradors cobraren res. “Tot i així es va permetre que una empresa externa optés a la gestió. Un fet insòlit que, creim, s’ha d’esmenar per tal que no es torni repetir”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad