La Fira de Setembre omple el nou espai entre les places de Sa Mora i Sant Jaume

La imatge

 

La ja tradicional Fira de Setembre de Manacor, que ve a tancar el calendari de mostres de l’estiu al municipi, ha omplert de bon dematí tot el tram que va des de les places de Sa Mora fins a Sant Jaume, al llarg de carrer Lleó XIII, reformat durant aquests darrers mesos.

L’Ajuntament ha volgut que enguany la fira s’hagi especialitzat en el producte pròpiament artesà i local. Això ha suposat que el número de firaires hagi baixat i l’espai, abans a les avingudes, s’hagi reduït, el que ha provocat algunes queixes ciutadanes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad