L’ONG Sempre Endavant reuneix 260 comensals a benefici d’un col·legi a Perú

Aquest passat dissabte es va celebrar a la sala magna del Club Nàutic de Porto Cristo el sopar solidari organitzat per l’ONG portenya Sempre Endavant el president honorífic de la qual és el metge Bernadi Bou.

El sopar va ser a benefici d’un col·legi d’educació infantil actualment en construcció, encara que amb una primera fase ja conclosa, situat en el barri marginal de Manchay (Lima-Perú) regentat per les Germanes de La Caritat, amb la Germana Margarita Colmillo al capdavant. La principal finalitat d’aquesta ONG de Porto Cristo és la de recaptar fons per a aquest col·legi, la construcció del qual va començar fa alguns anys. Actualment ja compta amb aules per a 150 nins, encara que l’objectiu final és que pugui albergar uns 300 alumnes. Nascuda a Binissalem, Sor Margarita Colmillo va ser monja-infermera a Porto Cristo fins a la dècada dels vuitanta i després va anar al Perú on resideix des de llavors.

Van assistir al sopar unes 260 persones, entre les quals es trobaven una àmplia representació municipal i política amb representants d’AIPC, MES-Esquerra, PP i VOX a més de membres d’entitats i organismes col·laboradors com les Coves del Drach, la Junta de Districte de Porto Cristo, Associació de Confraries de Manacor, Club Nàutic de Porto Cristo, Bisbat de Mallorca, Mallorca Missionera, etc.

Va conduir l’acte Antoni Font intervenint, a més, Joan Miquel Riera Torres que va recordar els orígens del projecte, sor Antònia Sastre, Superiora General de les Germanes de la Caritat, tancant el torn d’intervencions Bernadi Bou, president honorífic de Sempre Endavant.

Tot seguit es van sortejar una sèrie de regals donats per botigues, restaurants i artistes portenys. En total es varen recaptar quasi uns 6.000 euros que seran donats per l’ONG per continuar les obres d’aquest col·legi. Una molt bona iniciativa.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad